Kansainvälistymispalvelut

Haetko kasvua ulkomailta?

Aktiven kansainvälistymispalvelut auttavat potentiaalisten asiakasyritysten löytämisessä, oikeiden päättäjien tunnistamisessa ja neuvotteluyhteyden avaamisessa.

Missä asioissa Aktive voi auttaa kansainvälisillä markkinoilla?

Aktive voi auttaa myyntistrategiasi mukaisten yritysten löytämisessä, oikeiden päättäjien tunnistamisessa, neuvotteluyhteyden avaamisessa ja myyntimahdollisuuksien rakentamisessa. Taitavasti toteutetuilla palvelumalleilla saadaan myös arvokasta markkina- ja kilpailijatietoa strategisen suunnittelun tueksi.

Aktiven kansainväliset toiminnat ovat keskittyneet seuraaville maantieteellisille alueille:

  • Pohjoismaat
  • Baltia
  • Keski-Eurooppa
  • Länsi-Eurooppa

Miten Aktiven palvelumalli toimii käytännössä?

Aktive auttaa yksinkertaisella, mutta tehokkaalla palvelumallilla, joka on helppo ottaa käyttöön ja joka skaalautuu tarpeidesi mukaisesti. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa hankesuunnitelman, hoidamme tarvittavat valmistelut, teemme sovitut asiat ja raportoimme aktiivisesti toimenpiteistä ja tuloksista asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Kansainvälistymisen tukipalvelua tuotetaan aina englanniksi tai kohdemaan kielellä, mutta raportoimme asiakkaillemme heidän toiveiden mukaisesti suomeksi tai englanniksi.

Miksi käyttäisin Aktivea kansainvälistymisen apuna?

Aktiven palvelu keskittyy taktisiin toimenpiteisiin, joista myynti- ja markkinointi hyötyvät eniten. Aktiven kanssa on aina sovittu määrä- ja laatumittarit yhteistyölle, joten et koskaan maksa muusta kuin palvelusta, johon olet tyytyväinen.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin