Tapahtumakutsut

Kansainvälisillä markkinoilla messut ja yritystilaisuudet ovat tärkeitä tilaisuuksia verkostoitumiselle ja kaupanteolle.

Mitä tapahtuman järjestämisessä täytyy ottaa huomioon?

Monet yritykset satsaavat merkittäviä summia messuihin ja tapahtumiin, joista jää lopulta käteen vain sekalainen kasa käyntikortteja. Konferenssit ja seminaarit järjestetään varmistamatta, että kaupanteon kannalta oikeat henkilöt ovat edes paikalla. Oikeilla menetelmillä tapahtumien tuotto voidaan moninkertaistaa.

Miten Aktive voi auttaa?

Aktiven tapahtumakutsut lisäävät myynnillisen näkökulman perinteisesti markkinoinnilliseksi miellettyyn tapahtumaan. Suunnittelemme digitaalisen kutsun ja lähetämme sen haluttuun kohderyhmään. Varmistamme osallistujien paikalle pääsyn joko digitaalisesti tai henkilökohtaisesti puhelimitse. Tapahtuman jälkeen pystymme keräämään osallistujilta palautteen ja tuottamaan tapahtumasta tehokkaasti liidejä tai sopimaan suoraan tapaamisia myyjille.

Aktiven kansainväliset tapahtumakutsut varmistavat oikeiden päättäjien osallistumisen yritystapahtumiin ja sen, että messuosastot tuottavat paljon muutakin kuin läjän käyntikortteja.

Aktiven kansainväliset toiminnat ovat keskittyneet seuraaville maantieteellisille alueille:

  • Pohjoismaat
  • Baltia
  • Keski-Eurooppa
  • Länsi-Eurooppa

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
Samu Tolvanen
+358 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin