Kenelle?

Kenelle Aktiven palvelut on suunnattu?

Kenelle Aktiven palvelut on suunnattu?

Aktiven palvelut on suunnattu lähtökohtaisesti Euroopan markkinaan vientiä tekeville keskisuurille ja suurille yrityksille, joiden myyntiprosessi on monivaiheinen ja joka on kestoltaan keskipitkä tai pitkä. Tapauskohtaisesti myös kasvuhaluiset- ja kykyiset pienyritykset voivat olla Aktiven mallille sopivia asiakkaita.

Lähtökohta yhteistyölle kanssamme on halu tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä merkittävien tulosten saamiseksi.

Yrityksen kokoluokan mukaan

Aktiven asiakkaat ovat lähtökohtaisesti keskisuuria tai suuria yrityksiä Suomen yritysrakenteella mitattuna. Kasvuhaluiset- ja kykyiset pienyritykset voivat tapauskohtaisesti olla Aktiven asiakkaita.

Sijainnin mukaan

Aktiven asiakas voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä palvelumallimme ei vaadi tiimimme jatkuvaa läsnäoloa asiakkaamme tiloissa.

Suomessa vs Euroopassa toimivat yritykset

Aktiven asiakkaita voivat olla myös muut kuin suomalaiset yritykset, mutta missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan kannattavasti varsinkin Euroopan markkinoilla.

Toimialoittain

Aktiven palvelumalli on käytännössä lähes toimialavapaa. Erityisesti suurasiakasmyynnissä ja jakelukanavamyynnissä on toimialasta riippumattomia toistuvia pakollisia elementtejä, joiden soveltaminen on meille arkipäivää. Toimimme kuitenkin erityisen paljon varsinkin IT-sektorilla, teollisuudessa, liikkeenjohdon konsultoinnissa sekä terveydenhuoltoalalla.

Rooleittain

Strategiatason asioissa Aktiven asiakkaan yhteyshenkilöt ovat johtoryhmän edustajia, lähtökohtaisesti  myynti- ja markkinointijohtoa sekä liiketoimintajohtoa. Operatiivisella tasolla asiakkaamme myynti- ja markkinointitiimi toimii aktiivisesti yhdessä Aktiven palvelua toteuttavan tiimin kanssa.

Kysy lisää:

Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja, LJK
+348 45 111 8242
samu.tolvanen(a)aktive.fi

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin