Konsultointi

Konsultointi uusasiakashankinnassa

Aktiven konsultointipalvelut keskittyvät myyntistrategian tekemiseen ja sen jalkauttamiseen, painopistealue on uuasiakashankinnan strategia.

Kohderyhmädatan kuntotarkistus ja päivitys

Kattaako CRM:si data 100% kaikki prospektisegmentit? Voit luulla niin, mutta olet todennäköisesti väärässä. Mikäli CRM:si ei ole integroitu jokaiseen mahdolliseen kohderyhmädataa tarjoavaan toimittajaan sekä online-ympäristössä toimiviin datanlouhintatyökaluihin, datasi vanhenee jatkuvasti. Aktiven avulla tarkistat muutamassa työpäivässä mikä kohderyhmädatasi kunto on tällä hetkellä, mitä tietoa siitä puuttuu ja miten saat datasi ajan tasalle ja myyntitavoitteesi ylitettyä.

Kanavakumppaneiden prospektointi

Harkitsetko kasvustrategiasi muuttamista suoramyyynnistä kanavamyyntiin? Tai haluatko laajentaa kumppaniverkostoasi? Tiedätkö, mitkä yritykset missäkin markkinassa ovat potentiaalisia kanavakumppaneita edustamillesi tuotteille ja palveluille? Tiedätkö, millaiset vaatimukset eri kanavilla on ja kenen kanssa yritykselläsi on realistiset mahdollisuudet partneroitua? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Aktiven avulla.

Kilpailija-analyysit myyntistrategian apuna

Harkitsetko uuden tuotteen lanseeraamista? Tai uudelle markkina-alueelle laajentamista? Onko kilpailija-analyysisi vain kerran vuodessa tilinpäätösdatan seurantaa valituista yrityksistä? Jos vastasit kyllä, toimit vielä toimintamalleilla, joilla olet jatkuvasti muun markkinan perässä. Aktive on kumppaneidensa kanssa kehittänyt reaaliaikaista analysointimallia, jonka avulla selvität yhdessä työviikossa valitulla markkinalla mitkä yritykset tarjoavat kilpailevia tuotteita ja palveluita, näiden tuote-ja palvelutarjooman, markkinointiviestit sekä potentiaalisten merkittävimpien ostajien valintaperusteet nykyisille toimittajille.

Kasvukonseptien benchmarking

Kasvustrategiatyön kulmakivi on onnistunut benchmarking. Oikein valittujen toimialojen yritysten kasvukonseptien benchmarkingin avulla strategiatyöhon saadaan arvioitavaksi liiketoimintamalleja, joiden implementointia omaan toimintaan voidaan harkita yhdessä kokeneen Senior konsultin kanssa.

Kohdennettu asiakasavaus

Aktive auttaa yksittäisen tunnistetun suurasiakasprospektin avaamisessa. Rakennamme yhdessä asiakkaamme kanssa business casen ja siihen liittyvät arvolupaukset ja tilaus-toimitussuunnitelmat. Konsulttimme avaa neuvottelut ja tukee vaiheissa sopimuksen tekoon ja ensimmäisen toimituksen onnistumiseen asti.

Konsultointi

LISÄTIETOJA

Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja, LJK, CMC
Aktive International
Tel. +358 (0)45 111 8242
Email. samu.tolvanen(a)aktive.fi

 

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin