Kasvua Euroopasta?

Kasvua Euroopasta?

Asiakas-, jakelukanava ja päämiesten hankinnan tuki palveluna

Haetko liikevaihdon kasvua Euroopan markkina-alueelta? Teetkö vaativaa asiantuntijamyyntiä, jossa on keskipitkä tai pitkä myyntiprosessi? Onko kohderyhmäsi keskisuuret tai suuret yritykset Euroopassa? Mikäli vastasit kyllä, on Aktive International sinulle oikea kumppani.

Aktive International on erikoistunut monivaiheisen ja asiantuntemusta vaativan B2B-myynnin tukeen. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään kannattavasti ja kannustavasti. Euroopan markkinassa autamme asiakkaitamme liikevaihdon kasvattamisessa seuraavilla osa-alueilla:

  • Avainasiakkaiden kasvattaminen
  • Suurten ja keskisuurten asiakkuuksien avaaminen
  • Jakelukanavien avaaminen
  • Päämies-alihankkija -yhteistyön avaaminen

Liikevaihdon kasvattamisen lisäksi autamme kasvustrategiatyössä tekemällä markkina- ja toimiala-analyysejä sekä yrityskohtaisia selvityksiä ostopotentiaalista.

Avainasiakkaiden kasvattaminen

Tiedätkö avainasiakkaidesi todellisen ostopotentiaalin? Tai tiedätkö oletko asiakkaallesi merkittävä kumppani vai vain väliaikainen ratkaisu? Vaikka avainasiakasmyynti on monen myyntiorganisaation ydinrooli, keskittyy se usein vain yhden tai muutaman ostopäätöksiä tekevän henkilön ympärille. Kuitenkin varsinkin keskisuurissa ja suurissa yrityksissä potentiaalisia ostajia ja ostopäätöksiin vaikuttavia asiantuntijoita on lukuisia. Jokaisen ostoprosesseihin liittyvän päättäjän ja vaikuttajan tunnistaminen ja yhteistyöhön sitoiminen vie lähes poikkeuksetta enemmän aikaresursseja, kuin avainasiakkaan vastuumyyjälle on allokoitu.

Aktive auttaa tunnistamaan, tavoittamaan ja sitomaan jokaisen relevantin päättäjän ja vaikuttajan mukaan yhteistyön. Yhteistyön tuloksena lisäät nykyisille asiakkaillesi tehtävää myyntiä ja voit ennustaa tarkemmin myynnin kehitystä.

Millaisiin avainasiakkaisiin liittyviin kysymyksiin saat vastauksen Aktiven avulla?

  • Mitä piileviä tarpeita avainasiakkaillamme on?
  • Mitä riskejä asiakasportfoliossamme on tällä hetkellä?
  • Mitä meiltä ei haluta ostaa?
  • Onko meillä mahdollisuutta kasvattaa myyntiä nykyisestä?

Suurten ja keskisuurten asiakkuuksien avaaminen

Suurasiakasmyynnin tuki on Aktiven ydinosaamista ja yksi suurimmista kilpailuvalteistamme ulkoistettujen palveluiden markkinassa. Aktiven palvelut ja toimintamallit auttavat tunnistamaan päättäjät ja vaikuttajat sekä yritysten ostopotentiaalin ja ostoprosessien vaiheet ja kriteerit. Aktive on yrityksellesi oikea kumppani merkittävien asiakassuhteiden avaamisessa, mikäli yrityksesi tuotteet ja palvelut ovat kilpailukykyisiä Euroopan markkinoilla.

Jakelukanavien avaaminen

Onko tuotteesi tai palvelusi sopiva jakelukanavamyyntiin? Kanavamyynti on monesti kustannustehokkain ja riskittömin tapa saada myyntiin vauhtia, mutta jakelukanaviin pääseminen on loppuasiakashankintaa monimutkaisempaa ja vaativampaa. Kansainvälisen myynnin kasvattaminen oikean jakelukanavan kautta voi nopeuttaa yrityksesi kasvua moninkertaisesti oman myyntiorganisaation toimintaan verrattuna. Aktive voi auttaa yritystäsi jakelukanavien tunnistamisessa ja yhteistyöpotentiaalin selvittämisessä sekä jakelukanavasuhteen avaamisessa.

Päämies-alihankkija -yhteistyön avaaminen

Tekeekö yrityksesi alihankintaa päämiehille? Onko yritykselläsi riittävästi päämiehiä liiketoimintariskin pienentämiseksi? Tiedätkö onko yritykselläsi mahdollisuutta saada uusia päämiehiä uusilta markkinoilta? Aktive voi auttaa yritystäsi nykyiseen tai potentiaaliseen uuteen sektoriin liittyvien päämiesneuvotteluiden avaamisessa Euroopan laajuudella.

Haluatko keskustella lisää luottamuksellisesti yllä oleviin asioihin liittyen?

Ota yhteyttä:

Kasvua Euroopasta

Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja, LJK
Aktive International
Tel. +358 (0)45 111 8242
Email. samu.tolvanen(a)aktive.fi

Seuraa meitä: facebook youtube linkedin